ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Καλώς ήλθατε στο ΒΕΤΤΕR THAN HOME

Εμπιστευθείτε τη φροντίδα των μικρών σας φίλων στο κυνοκομείο – ξενοδοχείο ζώων Better Than Home στη Θεσσαλονίκη και εξασφαλίστε τους μια χαρούμενη και ασφαλή διαμονή. Το Better Than Home λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2001 και χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας και την αμέριστη αγάπη μας για τα ζώα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι κοντά μας τα σκυλιά και οι γάτες σας θα περάσουν αξέχαστα!

Σ’ ένα χώρο 10 στρεμμάτων μέσα στην εξοχή, 2 χλμ έξω από τον Χορτιάτη, σ’ ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, τα κατοικίδιά σας θα απολαύσουν τη φύση και τον καθαρό αέρα. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι υπερσύγχρονες, ενώ πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και άριστες συνθήκες υγιεινής, προσφέροντας μια άνετη και ξεχωριστή διαμονή στον αγαπημένο σκύλο ή την αγαπημένη γάτα σας.

Κάθε ζώο φιλοξενείται μόνο του σε πεντακάθαρα και ευρύχωρα ατομικά δωμάτια 8 – 24 τ.μ., ειδικά μονωμένα και αεριζόμενα, για να διατηρείται ιδανική θερμοκρασία. Υπάρχουν μεγάλοι χώροι για παιχνίδι και εκπαίδευση, με έμπειρο προσωπικό και κτηνιατρική παρακολούθηση όλο το 24ωρο. Για τη διατροφή των ζώων επιλέγουμε εξαιρετικής ποιότητας τροφή (super premium), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να προσφερθούν άλλες δίαιτες ή διατροφικές ιδιαιτερότητες, ανάλογα με την επιθυμία του ιδιοκτήτη ή του κτηνιάτρου.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι του BETTER THAN HOME

Όλοι οι άνθρωποι του Better Than Home έχουμε ένα κοινό: την αμέριστη και πολύ προσωπική αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, τη φύλαξη των κατοικίδιών σας. Αυτή μας την αγάπη φροντίζουμε να την δείχνουμε καθημερινά, από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας μας, δηλαδή από την πρώτη στιγμή που το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα! Έτσι, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη για τη διαμονή των μικρών σας φίλων.
Ιδρυτής

Βασίλης Καψάλης

Team Member

Τζένη

Team Member

Χρήστος

Από το 2001

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η αγάπη που θα έχουν τα κατοικίδιά σας (σκύλοι – γάτες) στο Better Than Home, να είστε βέβαιοι ότι θα είναι ανάλογη της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε, καθώς θα τα φροντίσουμε σαν να ήταν δικά μας.

Συγκεκριμένα, για τη σωστή διαχείριση καταστάσεων που χρήζουν ιατρικής φροντίδας αλλά και για την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των σκέψεων σας, το Better Than Home απασχολεί εξειδικευμένους κτηνιάτρους για κάθε ενδεχόμενο. ​

Επίσης, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται για την τροφή των ζώων είναι από INOX και πάντα αποστειρωμένα, ενώ καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση, προκειμένου να διασφαλίζεται η άψογη υγιεινή τους.

Τέλος, οι βόλτες των μικρών σας φίλων γίνονται ομαδοποιημένα και κατηγοριοποιημένα ανάλογα με την κατάσταση (σωματική, ηλικιακή) του κάθε ζώου που φιλοξενούμε.