ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω κράτηση;

Τους καλοκαιρινούς μήνες και σε περιόδους διακοπών και αργιών, τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Διατηρούμε τον αριθμό των φιλοξενουμένων μας χαμηλό για να βρισκόμαστε σε επαφή μαζί τους, ώστε να περνάνε όμορφα. Όσο αφορά τους μήνες off season μπορείτε να κάνετε και κράτηση μία μέρα πριν.

Μπορείτε να μας περιγράψετε μια μέρα ενός σκύλου στο Better Than Home απ’ τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι το βράδυ;

Αυτό που εμείς προσφέρουμε περισσότερο από την κανονική του ζωή στο σπίτι είναι να έχει την δυνατότητα να παίξει, να γνωρίσει καινούριους φίλους και να γίνει πιο κοινωνικός με ανθρώπους και άλλα σκυλάκια. Η καθημερινότητα του σκύλου στο ξενοδοχείο μας είναι η εξής: Πρωινό ξύπνημα, φαγητό, μετά από μία ώρα βόλτα και παιχνίδι, μεσημεριανή siesta, και το απόγευμα φαγητό , βόλτα και κλείνουμε με ύπνο ώστε να γεμίσουν δυνάμεις τα φιλαράκια μας για την επόμενη μέρα.

Θα ενοχλήσω αν παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω πώς πάει ο σκύλος μου;

Δεν θα ενοχλήσετε καθόλου. Αισθανθείτε ελεύθερα να τηλεφωνήσετε και αν δεν είμαι διαθέσιμος εκείνη την ώρα, θα σας καλέσω εγώ.

Έχω περισσότερους από ένα σκύλο. Μπορούν να μείνουν μαζί?;

Βέβαια. Οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να διαβιώνουν όμορφα περισσότερα από ένα σκυλιά.

Μπορώ να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις;

Φυσικά και μπορείτε να έρθετε και να φέρετε και το φιλαράκι σας μαζί για να γνωριστούμε. Οι ώρες που μπορείτε να μας επισκεφτείτε είναι μεταξύ 09:00-14:00 και 06:00-20:00.

Τι εμβόλια χρειάζεται;

Ο σκύλος ή/και η γάτα σας θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος τουλάχιστον δέκα μέρες πριν από τον ερχομό τους στο Better Than Home. Ο κτηνίατρός σας είναι ο αρμόδιος να σας ενημερώσει για τα εμβόλια που πρέπει να γίνουν.

Ο σκύλος μου τρώει συγκεκριμένη τροφή, θα μπορουσα να φερω τη δικη του;

Αν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και βρίσκεται σε ειδική δίαιτα θα πρέπει να φέρετε την τροφή του. Αν πάλι νομίζετε ότι δεν θέλετε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες τις μέρες που θα μείνει εδώ, μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να φέρετε την τροφή του.

Ο σκύλος μου παίρνει φάρμακα, θα μπορεσετε να του τα χορηγησετε;

Δεν πρέπει να έχετε τον παραμικρό δισταγμό η αμφιβολία για το ότι θα χορηγηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Παρόλα αυτά αν το σκυλάκι σας χρήζει βαριάς νοσηλείας θα πρέπει να ενημερωθούμε εγκαίρως για δούμε εάν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε  στο είδος της νοσηλείας.

Τι άλλο είναι απαραίτητο για τη διαμονή του;

Σίγουρα το βιβλιάριο υγείας του και ιδανικά μία αντιπαρασιτική αμπούλα και κολάρο σε ισχύ για τις μέρες που θα παραμείνει.

Μπορώ να φέρω το κρεβάτι του;

Αν το επιθυμείτε φυσικά και μπορείτε. Θα τον κάνει να αισθάνεται πιο οικεία.

Παρέχονται όλες οι βασικές ανάγκες στα σκυλιά (από κρεβάτι, φαγητό μέχρι και κτηνιατρική επίβλεψη);

Φυσικά.

Είναι κατάλληλο για όλες τις ράτσες σκύλων; Πώς διαχειρίζεστε ένα σκυλάκι που είναι πιο άγριο και ή ένα σκυλάκι που έχει πρόβλημα κοινωνικοποίησης;

Αρχικά δεν φιλοξενούμε άγρια σκυλιά προς τους ανθρώπους. Αν ο σκύλος σας δεν είναι κοινωνικός με τα άλλα σκυλάκια, θα βγει βόλτα μόνος του στον χώρο του παιχνιδιού. H κοινωνικοποίηση του σκύλου πρέπει να ξεκινήσει από την ηλικία των 4 μηνών. Πιο συγκεκριμένα η εμπειρία του κ. Καψάλη εδώ και 21 χρόνια μας λέει ότι ¨Στην πανσιόν μας μαθαίνουμε τα σκυλιά να παίζουν μαζί γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία τους και στο παιχνίδι. Γι’ αυτό δεν είναι σύμπτωση το ότι όταν θα παραλάβετε τον σκύλο σας θα είναι πιο κοινωνικοποιημένος, πιο χαρούμενος! Υπάρχει περίπτωση επιστρέφοντας στο σπίτι τους λόγο της κούρασης από τις έντονες δραστηριότητες και της αλλαγής περιβάλλοντος να κοιμάται από μερικές ώρες μέχρι και μερικές μέρες.¨

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ “BETTER THAN HOME”, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ