Συμβουλές

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο ξενοδοχείο σκύλων για τον μικρό σας φίλο;

Σίγουρα εάν έχετε έναν σκύλο θα θέλετε να τον έχετε μαζί σας σε κάθε δραστηριότητα και περιπέτεια σας. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και πολλές φορές το σκυλάκι σας πρέπει να μένει πίσω. 

Ξέρουμε, ότι να φιλοξενεί τον σκύλο σας κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε, κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο μπορεί να μην είναι εφικτό ή πρακτικό. Για αυτό και μία καλή λύση, είναι να εμπιστευθείτε ένα ξενοδοχείο σκύλων για όσες μέρες χρειαστεί να λείψετε. 

Κατά την αναζήτηση ενός ξενοδοχείου σκύλων, υπάρχουν σημαντικά κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη για να διασφαλίσετε, ότι οι τετράποδοι σας φίλοι, θα έχουν μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή. Στην Better than home, είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε να τα αποσαφηνίσετε, για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

1. Αξιολογήστε τις εγκαταστάσεις 

Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσετε, τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους, στους οποίους θα κινείται ο σκύλος σας και θα περνάει την ημέρα του. Τα σπιτάκια που θα φιλοξενείται θα πρέπει να είναι καθαρά, ευρύχωρα και να τον προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες. 

Επιπλέον είναι πολύ θετικό, όταν υπάρχει και υπαίθριος εξωτερικός χώρος, όπου θα μπορεί να τρέχει, να παίζει και να διεγείρει τις αισθήσεις του, ώστε να μείνει απασχολημένος και χαρούμενος.

2. Βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει ιατρική φροντίδα

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει δυνατότητα κτηνιατρικής περίθαλψης 24 ώρες το 24ωρο, σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Ειδικά, εάν ο σκύλος σας λαμβάνει κάποια ειδική ιατρική αγωγή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει κάποιος στο προσωπικό του ξενοδοχείου με την κατάλληλη κατάρτιση για να του την χορηγήσει.

3. Ρωτήστε για Κοινωνικοποίηση

Συνήθως ένα ξενοδοχείο σκύλων διαθέτει κάποιες ώρες τις ημέρας, όπου τα σκυλιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν. Το να έρθει σε επαφή με άλλα σκυλάκια θα είναι πολύ ευεργετικό για την ψυχολογία του, όσο θα είστε μακριά. Ρωτήστε λοιπόν, εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όταν επικοινωνήσετε με ένα ξενοδοχείο σκύλων.

Να θυμάστε: Εάν ο σκύλος σας έχει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία του με τα υπόλοιπα σκυλάκια και χρειάζεται ειδική μεταχείριση, πρέπει να ενημερώσετε το προσωπικό για να βεβαιωθείτε, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

4. Γνωρίστε το προσωπικό 

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, είναι αυτό που θα έρχεται σε επαφή με τον σκύλο σας και θα τον φροντίζει, όσο θα λείπετε. Οπότε είναι πρωταρχικής σημασίας, το άτομο που θα είναι υπεύθυνο για την σωματική και πνευματική ευεξία του μικρού σας φίλου, να σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

5. Αναζητήστε Πιστοποιημένα Καταλύματα

Όταν επιλέγετε ένα ξενοδοχείο σκύλων, βεβαιωθείτε ότι είναι πιστοποιημένο από αξιόπιστο οργανισμό. Οι πιστοποιήσεις δείχνουν, ότι το κατάλυμα τηρεί υψηλά πρότυπα φροντίδας και ότι γίνονται τακτικοί έλεγχοι για να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του καταλύματος.

Αυτά είναι κάποια από τα βασικά κριτήρια που πρέπει να εξετάσετε στην αναζήτησή σας για το καλύτερο ξενοδοχείο για τον σκύλο σας.

Ξέρουμε ότι αυτή η αναζήτηση είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Σας έχουμε καλά νέα όμως, αφού η αναζήτησή σας μπορεί να σταματήσει εδώ και τώρα!

Το ξενοδοχείο σκύλων μας Better than home, είναι η κατάλληλη επιλογή για μία ασφαλή και διασκεδαστική διαμονή. Η ομάδα μας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και φιλοξενία σκύλων κάθε μεγέθους και ηλικίας, ξέρει, πως να φροντίσει τον μικρό σας φίλο για να περάσει καλύτερα από ποτέ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες εδώ